Tisztelt Látogatónk! Az Ön gépén nincs telepítve Flas 9 vagy újabb lejátszó. Amennyiben szeretné animált menünket
használni, kérjük telepítse a lejátszót a következő címről: Flash Player Letöltése


[ Cégbemutató ]     [ Tevékenységek ]     [ Fordítás, tolmácsolás ]     [ Referenciák ]     [ Kapcsolatok ]

Tisztelt Látogatónk! Az Ön gépén nincs telepítve Flas 9 vagy újabb lejátszó. Amennyiben szeretné megtekinteni Flash animációnkat, kérjük telepítse a lejátszót a következő címről: Flash Player Letöltése
 
 
Tevékenységek, szolgáltatások
 
Sok általános felhasználású szoftver van jelenleg a piacon. Ezek olyan modulokat is tartalmaznak, melyet az ügyfél soha nem használ, és nem tartalmaz olyan modulokat, amelyekre viszont szükség lenne. Ezért cégünk egyedi, teljes mértékben az ügyfél igényeihez igazított szoftverek fejlesztésével foglalkozik.
 
 
 
Statikus weboldalak készítése - Magánszemélyek és vállalkozások gyakran szembesülnek azzal a ténnyel, hogy az internet világában sokkal egyszerűbb és gyorsabb megosztani adataikat, fotóikat, vagy éppen ügyfeleket találni vállalkozásuk részére. A legtöbb esetben nem szükséges nagy összegeket beruházni, hogy ez az elképzelés megvalósuljon. A statikus weboldalak néhány oldalas webes megjelenést biztosítanak. Keresőre optimalizált, az internetes szabványoknak megfelelő szerkezettel készítjük el az Ön weboldalát, kedvező áron, rövid határidővel.
 
 
 
Dinamikus weboldalak készítése Dinamikus weboldalak készítése - Amennyiben cége, vagy tevékenysége túlmutat a statikus weboldalak nyújtotta lehetőségeken, cégünk elkészíti Önnek dinamikus weboldalát. Ezek az oldalak lehetnek portálok, webáruházak, közösségi oldalak, blogok. A dinamikus weboldal legfőbb előnye az, hogy a tartalmát Ön szerkesztheti, egy barátságos és egyszerű adminisztrációs felületen keresztül. Akár naponta többször is módosíthatja, bővítheti, frissítheti az interneten megjelenő tartalmi egységeit, fotóit, szolgáltatásait, termékeit. Ügyfelei egyszerűen és gyorsan vehetik fel Önnel a kapcsolatot. Üzenő felületeken, fórumokon tehetik fel kérdéseiket.
 
 
 
Meglévő oldalak karbantartása - Amennyiben önnek már van weboldala, de azt szeretné bővíteni, felújítani, átalakítani, cégünk ebben is a segítségére lehet. Akár az alkalmankénti, akár a havi díjas konstrukcióinkat választja, weboldala mindig üzemképes és az Ön igényeinek megfelelő lesz. Cégünk domain regisztrációval és tárhely szolgáltatással is foglalkozik, kérjük tekintse meg aktuális ajánlatainkat a www.weblords.hu weboldalunkon.
 
 
 
Grafikai megjelenések tervezése - A mai informatikai világban szinte már nélkülözhetetlen, hogy az alkalmazások, weboldalak, programok megfelelő esztétikai külsőt kapjanak. Cégünk az Ön elképzeléseinek, igényeinek megfelelően alakítja ki az általunk készített alkalmazások kezelőfelületét. Esztétikus, üzleti, vagy éppen harsány, minden megoldás elfogadott. Tanácsainkkal és tapasztalatainkkal segítjük Önt a tervezésben és a végleges megjelenés kialakításában. Ha egy program nem csak jól működik, de szép is, az már fél siker az informatika világában. Szeretné vállalkozását, tevékenységeit reklámozni? Cégünk elkészíti az aktuális kampányaihoz szükséges szórólapokat és más nyomdai kiadványokat.
 
 
 
Flash technológiák alkalmazása Flash technológiák alkalmazása - A flash technológiával már mindenki találkozhatott internetes barangolásai során. Animációk, mozgó filmek, látványos effektek tárháza. Készíthetünk benne reklámokat, mozgó bannereket, rövidfilmeket, játékokat. Megjeleníthetjük kedvenc videóinkat, cseveghetünk partnereinkkel, vagy látványos alkalmazásokkal mutathatjuk be fotóinkat, szakmai prezentációinkat. Cégünk bármilyen flash technológiával kapcsolatos munkálatot elkészít Önnek. Akár az egész weboldala készülhet Flashben és mégis keresőbarát marad, szerepelni fog az indexelt találatok között. Asztali alkalmazásokat is rendelhet Windows, Macintosh és Linux rendszerekre egyaránt.
 
 
 
Egyedi szoftverek készítése - Gyakran van szükségünk napi szinten egyszerű kis alkalmazásokra amelyeket nem találunk meg üzletekben, vagy túl drágák, esetlek egyszerűen csak egyedit szeretnénk. Cégünk elkészíti Önnek a kívánt alkalmazásokat, legyen az egy egyszerű kis telefonkönyv, vagy akár egy összetett vállalatirányítási rendszer. Az elkészült szoftvereket segítünk telepíteni, beüzemelni és szükség esetén betanítjuk a kezelését Önnek és kollégáinak, alkalmazottainak. A szoftvereket természetesen az Ön igényeihez igazítjuk mind működésben, mind megjelenésben. Minden elkészült szoftverünk tovább fejleszthető, bővíthető, amennyiben a használat közben igény merül fel a fejlesztésre. Nem kell új programot vennie, beépítjük új elképzeléseit a meglévő programba.
 
 
 
Áraink az általunk kezelt weboldalak frissítése esetén:
  - 3.500 Ft + Áfa / óra

Felhívjuk tisztelt látogatóink figyelmét arra, hogy a weboldal frissítés esetén minden megkezdett óra teljes óraként kerül számlázásra!
 
 
 
Amennyiben fenti tevékenységeink felkeltették érdeklődését, keressen meg bennünket a 'Kapcsolatok' oldalon található elérhetőségeink bármelyikén.
 
Cégcsoportunk
 
  - Hosting szolgáltatás
     << www.weblords.hu
 
  - Rendszerfelügyelet,
     karbantartás, szervíz
     << www.infgroup.hu
 
  - Webszerkesztés és
    programozás
     << www.sicob.hu
Tevékenységeink
 - Statikus weboldalak ter-
   vezése és készítése
 
 - Dinamikus weboldalak
   tervezése, kivitelezése
 
 - Portálok és közösségi
   oldalak készítése
 
 - Meglévő weboldalak
   fejlesztése, felújítása
 
 - Grafikai tervek, arculatok
   tervezése, készítése
 
 - Nyomdai kiadványok,
   szórólapok tervezése
 
 - Bannerek, internetes
   reklámok készítése
 
 - Flash weboldalak,
   programok készítése
 
 - Flash játékok tervezése,
   kivitelezése
 
 - Bármilyen egyedi szoftver
   tervezése és kivitelezése
 
 
Valid XHTML 1.0 Transitional
A weboldal készítője, karbantartója 
        és tulajdonosa a SI-COB Bt. Minden jog fenntartva! E-mail: info@infgroup.hu 
        Tel.: 30/ 488-4881
Valid CSS Code